Infotainment

Dankzij zijn state-of-the-art infotainment systemen met multi-touch scherm zijn de Volkswagen modellen klaar voor de toekomst. 

Perfect om in de stemming te komen

Voor de nieuwe modellen is er keuze uit drie radiosystemen, telkens met een eigen aantal luidsprekers, displaytype en radiobron.

De « Composition Touch » variant wordt bediend via een monochrome touchscreen display en wordt gekoppeld aan vier boxen. Het systeem leest SD-kaarten, wordt afgestemd op FM-radiozenders en beschikt over een AUX-IN multimediapoort voor de aansluiting van externe geluiddragers.

De « Composition Colour » unit omvat een cd-speler, acht luidsprekers, een FM/AM tuner en een 12,7 cm touchscreen kleurendisplay. Met de « Composition Media » beschikt u over acht luidsprekers, uitgebreide aansluitingsmogelijkheden en een Bluetooth kit voor uw gsm. Het 14,7 cm touchscreen valt op door de overzichtelijke lay-out en de gebruiksvriendelijkheid.

Navigatiesystemen met nieuwe display

Eenvoudig, intuïtief en betrouwbaar: de twee voor de nieuwe Golf beschikbare navigatiesystemen brengen u moeiteloos op uw bestemming.

Prima allrounders die de weg uitstippelen

Navigatie en multimedia entertainment: het « Discover Media » navigatiesysteem omvat een 14,7 cm touchscreen kleurendisplay, acht luidsprekers, een FM/AM tuner, een cd-speler, twee poorten voor SD-kaarten, AUX-IN en usb-poorten, Bluetooth-geïnspireerde voorzieningen voor uw gsm en gratis software updates.

Het « Discover Pro » systeem is voorzien van een 20,3 cm scherm en reageert op stembesturing. De overzichtelijke kaarten verschijnen in 3D en u beschikt over een 60 GB harde schijf. Handenvrij bellen wordt comfortabeler en gaat, dankzij de GSM/UMTS module, zelfs sneller.

Beide systemen zijn trouwens uitgerust met een handige technologie die de bedieningselementen op het scherm uitvergroot als de vinger van de gebruiker in de buurt komt. Dat maakt het geheel makkelijker te bedienen en de resultaten nóg betrouwbaarder.

Multimediasystemen

Een waaier aan interfaces voor externe audiosystemen staat garant voor uiteenlopende ontspanningsmogelijkheden aan boord van de nieuwe Volkswagens.

Inschrijven op de nieuwsbrief

Openingsuren

  • maandag
   8:00 18:00
  • dinsdag
   8:00 18:00
  • woensdag
   8:00 18:00
  • donderdag
   8:00 18:00
  • vrijdag
   8:00 18:00
  • zaterdag
   10:00 17:00
  • zondag
VW Delorge Hasselt Momenteel zijn we gesloten
Bekijk onze openingsuren